HTML

Online letölthető jatékok,programok..stb!!

Itt találsz ingyenesen letölthető játékok programokat portable stb..

Friss topikok

Címkék

A Mesterlövész

2012.03.03. 18:21 :: Toth Viktor

Gépigény:

 

O.P:Windows XP, Windows Me , Windows 2000 vagy Windows 98 (a játék nem fut sem Windows 95 - ön sem Windows NT alatt) 

Pentium III 600 MHz 

128 MB RAM 

4x CD-ROM/DVD-ROM 

1.2 GB HDD 

DirectX 8.1 kompatibilis 16 MB-os 3D grafikus gyorsító kártya 

DirectX 8.1 kompatibilis hangkártya 

Billentyűzet 

Egér 

 

Magyar játék, teljesen magyar, hang, feliratok stb...

 

Leirás:

 

A sötét erők városában, ahol egy korrupt, az orosz, olasz és kínai alvilágban kapcsolatokkal rendelkező polgármester irányít, egyetlen embernek, az orgyilkos Snajpernek van bátorsága és elszántsága fellépni a gonosz ellen. Egy, a maffiának végzett munka után Snajper börtönbe kerül, ahol megfertőzi egy halálos vírus. Segítők nélkül veszi fel a harcot a kínai bűnszövetkezetek fejeivel és a rendőrökkel szemben, hogy megtalálják az ellenszérumot. Ellenségek százai akarják útját állni, ezért gyorsabbnak és precízebbnek kell lennie, ha túl akarja élni a harcot és meg akarja menteni a várost. 

 

Telepítsi útmutató:A telepítés egyszerű nagyon, nem kell crack.EREDETI! Bemountolod a képfájlt és a setup.exe fájlal már telepítheted is. Jó szórakozást kívánok!

 

Boritó:

A vliág talán legsz@rabb akciójátéka érdekes bug ok vannak benne pl a repülés meg hogy az embernek a sájába katapultálódik a cigi stb xD ez a játék szerepelt a Rossz Pc Játékok Sorozatban aki még nem látta az keressen rá a youtuben :D Szerintem próbáljátok ki ezt a játékot :D:D

 

Letöltés (torrent kliens szükséges a letöltéshez):

http://www.mediafire.com/?flbs93m1xrfx1tb

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr894286645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása